németházi

Hajnal Anett némettanár oldala

Árak

2019. augusztus 25. 08:41 - H.Anett

Német nyelvtanári diplomám van, korábban nyelviskolákban illetve cégeknél oktattam Budapesten.

Néhány éve csak skype-on tanítok. Így rengeteg időt lehet megspórolni...

Szeretek tankönyvek alapján haladni, de a sok év tanítás alatt rengeteg egyéb anyagot halmoztam fel, ezért tudok reagálni az egyéni kívánságokra is. Házi feladatnak szívesen küldök online "kattintgatós" feladatokat, rövid olvasnivalókat, (feliratos) videókat. Alkalmazkodom a tanítvány érdeklődési köréhez, megkérdezem, hogy szeret tanulni.

timeismoneypixabayjpg.jpg

 

 

Óradíj:

45 perc 6000 forint.

 

A fizetés átutalással történik. Az első óra ingyenes, ekkor megbeszéljük, mit szeretne a tanuló, megnézzük, milyen szinten van és kitaláljuk, hogyan is kezdjünk neki a közös munkának.Tananyagokat tudok biztosítani, de hozott anyagból is dolgozhatunk (ha valakinek már van könyve, és abból szeretne tanulni).

Javaslom a heti legalább két alkalmat, ami valójában heti négyszeri németezést jelent a tanuló számára, ha házi feladatot is készít illetve készül a következő órára. Ha hetente egyszer találkoznánk 90 percre, akkor csak egyszer kaphatna házi feladatot, tehát lényegében fele annyit foglalkozna a nyelvvel, mint a heti kétszeri egy órás oktatás során.

Email: hajnal.b.anett@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethazi.blog.hu/api/trackback/id/tr5215023432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása