németházi

Hajnal Anett némettanár oldala

5 perc német

2010. június 15. 12:53 - H.Anett

Bizonyára többen ismeritek a lelkes fiatal angoltanárnő, Szalai Nóri oldalát, az 5 perc angol-t. Aki nála feliratkozik hírlevélre, rendszeresen kap emailben anyagokat az otthoni angoltanuláshoz: videókat, hanganyagokat, szövegeket.

Szupernek tartom az oldalát, fogalmam sincs, honnan merít annyi energiát, hogy ilyen mennyiségű anyagot összegyűjtsön, rendszerezzen és hírlevélben kiküldjön...

Aki németből szeretne hasonlót, annak egy külföldi oldalt tudok ajánlani.

A German Flashcards webszájton is fel lehet íratkozni, így még elfelejtkezni sem lehet a rendszeres nyelvgyakorlásról... :) Nézz körül az oldalon, különálló szavakon, mondatokon kívül találsz párbeszédeket (angol fordítással, úgyhogy közben angolul sem felejtesz el :) , és más rövid szövegeket is. Itt egy közvetlen link a párbeszédekhez, az elsőben egy étteremről beszélnek, olyan kezdőknek is érthető, akik még nem tanulták a múlt időt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethazi.blog.hu/api/trackback/id/tr372083325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása