németházi

Hajnal Anett némettanár oldala

Online teszt németül: Hány évig élek?

2016. január 13. 17:18 - H.Anett

A nyelvtanulásban az a jó, hogy bármi belefér, aminek köze van az adott nyelvhez. Nem muszáj, hogy fájjon vagy unalmas legyen! :)

Középfok környékén már nézhetünk filmet vagy videoklipeket, olvashatunk magazinokat vagy akár oldhatunk meg online teszteket is. 

Kit ne érdekelne, milyen hosszú lesz az élete? Íme két teszt, amelyek megjósolják a várható élettartamot. Gyakorolhatjuk a német nyelvet és esetleg még el is gondolkodhatunk azon, nem kellene-e változtatnunk az életmódunkon.

A rövid változat, vicces professzorral a Wie alt werde ich? címet viseli.

Hosszabb és komolyabb a Werden Sie 100 Jahre alt? kérdéssor, amely figyelembe veszi az iskolázottságunkat, a szüleink életkorát, sőt, még néhány tornagyakorlatra is felszólít. Németóra és fitnessz egyben :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethazi.blog.hu/api/trackback/id/tr538268840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása